Welkom


Welkom!


In Wildebloementuin - Natuurlijk SamenLeven! kun je terecht met al jouw levensvragen en veel verschillende activiteiten die in essentie allemaal met elkaar verweven zijn.

Ben je vastgelopen in jouw ontwikkeling en wens jij opnieuw in beweging te komen op de stroom van het leven en dus verder uit te groeien tot wie jij in wezen bent? Wens jij je dromen te manifesteren, maar weet je niet hoe je dat doet? Realiseer jij wat je wilt in jouw leven of heb je daar hulp bij nodig? 

Wildebloementuin biedt individuele ondersteuning voor het ervaren van heelwording, helderheid en richtingsgevoel op jouw Pad afgestemd op jouw hoogste levensdoelen. Dit kan zijn in de vorm van psychologische begeleiding, advies, healing, reading, sjamanistische ceremonieën en Munay-Ki inwijdingen, rituelen of veelal in een combinatie van deze vormen. Jij kunt kiezen wat het best bij jou past op dat moment.

Deze levensbegeleiding kan plaatsvinden in de praktijk, via Skype, via email, via de telefoon, op afstand of wandelend in de natuur. Wat jij maar wilt. In een kosteloos kennismakingsgesprek kan ik jou waar gewenst ondersteunen in het kiezen van de voor jou juiste vorm.

Daarnaast vind je onder Activiteiten alle initiatieven van Wildebloementuin die in groepsverband plaatsvinden. 

Mocht je na het bekijken van mijn website voelen dat je een afspraak wilt maken, je wilt opgeven voor een activiteit, wilt samenwerken, vragen hebt, feedback, inspiratie of tips wilt uitwisselen dan kan dat via het contactformulier onder het kopje Contact. 
In Vrijheid verbonden met Liefde voor de Aarde

Marieanne van Wildebloementuin
Hoedster van de Aarde


Wees als een boom
Flexibel en krachtig
Reik wijd en ver
Met je voeten stevig in de aarde

 


 
 
Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 12-10-17